Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi: Seneste nyt fra Faxe Ladeplads - torsdag den 15. april

Profilbillede
dato

Faxe Ladeplads er i nat nævnt i døgnrapporten fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

NÆSTVED: 22-årig sigtet for salg af stoffer

En politipatrulje fik onsdag eftermiddag øje på en person, der trillede omkring ved Troensevej i Næstved på løbehjul, og politibetjentene besluttede sig for at tjekke det nærmere. Det var en 22-årig mand fra Næstved, og da han opdagede politiet, forsøgte han at stikke af. Det lykkedes dog ikke, og han blev standset klokken 18.50 og sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer. Politiet fandt en bæltetaske lige nærheden, og der var en lille pose med 0,5 gram kokain, kontanter og noget medicin med den anholdtes navn på. Den 22-årige blev taget med til politistationen, hvor han blev afhørt, inden han blev løsladt igen klokken 20.55.

 

NÆSTVED: Købte hash og havde kniv i lommen

En anmelder kontaktede onsdag aften politiet og fortalte at han havde observeret en narkohandel på Østre Ringvej – i et område, hvor politiet i den seneste har haft et ekstra vågent øje.

Ved visitation af to unge mænd fandt politiet efterfølgende tre klumper hash hos den ene – samt en låsbar foldekniv med et blad på 8 centimeter. Den 17-årige mand blev sigtet for lov om euforisende stoffer samt overtrædelse af våbenloven – og blev efterfølgende løsladt med sigtelsen opretholdt.

 

SKÆLSKØR: Fem klip til hurtige bilister

Færdselspolitiet var onsdag mellem klokken 17.50 og 18.50 på Skovvej i Skælskør, hvor hastigheden blev kontrolleret. Hastighedsbegrænsningen er på 60 km/t, men det var der fem bilister, der ikke overholdt. De stod så meget på speederen, at deres kørsel ud over en bøde udløser et klip i kørekortet.

 

RØDBYHAVN: Sigtet for ikke at overholde selvisolation

En 36-årig mand fra Malmø rullede onsdag klokken 20.40 i land fra færgen i Rødbyhavn. Ved indrejsekontrollen viste det sig, at han for få dage siden også var indrejst, og at han da var blevet vejledt om at gå i selvisolation. Det havde han tydeligvis ikke overholdt, og derfor blev han sigtet for overtrædelse af sundhedsloven.

 

VORDINGBORG: Affaldssamler – ikke senil, ældre kvinde

En bekymret borger ringede i går til politiet, fordi hun havde mødt en ældre kvinde, der gik i vejsiden ved Stensved-afkørslen på motorvejen. Anmelderen mente, kvinden muligvis var dement og til fare for sig selv, når hun gik dér. Da patruljen ankom og kontaktede kvinden, viste det sig, at hun ikke blot var ved sine fulde fem, men tilmed gik på strækningen for at samle affald. 

 

MARIBO: Kvinde gav lussing til anden kvinde

En 52-årig kvinde følte sig tilsyneladende noget provokeret af en anden kvinde i forbindelse med en situation i trafikken i går formiddags. Så provokeret, at den 52-årige gav den anden kvinde en lussing og rev hende i håret, da de efterfølgende holdt på en parkeringsplads i Maribo. Politiet blev tilkaldt og flere vidner på stedet kunne bekræfte episoden. Den 52-årige blev herefter sigtet for vold.

 

KORSØR: Fem står til et klip i kørekortet

I går eftermiddags havde politiet to kontroller af færdslen i Korsør, hvor der var fokus på hastigheden. Den første var på Tårnborgvej mellem klokken 16.52 og 17.22, hvor to færdselsbetjente havde sat laseren op. Her overholdt alle køretøjerne hastighedsgrænsen. Lidt senere klokken 17.50 målte patruljen hastighederne på Skovvej, hvor hastighedsbegrænsningen er 60 km/t. Her var der fem som blev målt til at køre for hurtigt – og faktisk så meget for hurtigt, at de alle står til et klip i kørekortet

 

 

 

INDBRUD

Politiet har i det seneste døgn modtaget følgende anmeldelser om indbrud i privat beboelse:

 

By Vej Type Tidsrum Udbytte
Nakskov Jødevej Hus Onsdag kl. 9.45 – 11.20 Kontanter

 

 

HASTIGHEDSKONTROLLER

Politiet har i det forgangne døgn haft følgende hastighedskontroller:

 

By Vej Tid Type Kontrollerede Fartbilister Tilladt Hurtigste Klip
Haslev Køgevej Kl. 8.25 ATK 216 15 50 km/t 97 km/t 1 klip og en betinget frakendelse
Haslev Karisevej Kl. 11.46 – 13.46 ATK 200 5 70 km/t 96 km/t 1 klip
Rødby Havnevej Kl. 14.13 – 15.28 Laser - 5 50 km/t 85 km/t 4 klip og en betinget frakendelse

 

 

FÆRDSELSKONTROLLER

I det seneste døgn har politiet haft en enkelt færdselskontrol:

 

By Vej Tidspunkt
Korsør Tårnborgvej Kl. 16.52 – 17.22 Alle overholdt fartgrænsen på 50 km/t og kørte pænt.
Korsør Skovvej Kl. 17.50 – 18.50 Fem biler kørte hurtigere ende de tilladte 60 km/t – de står alle til et klip i kørekortet.
Næstved Flere steder Kl. 8.00 – 13.00 Fem blev sigtet for at køre for hurtigt (de fire står til et klip), tre blev sigtet for at tale i håndholdt mobiltelefon, mens de kørte, en manglede nummerpladen og en havde ingen forsikring.
Rønnede Vordingborgvej Kl. 18.04 – 19.13 Ca. 160 køretøjer blev kontrolleret og af dem blev to sigtet for at tale i håndholdt mobiltelefon, mens de kørte.
Slagelse Flere steder Kl. 14.56 – 16.40 Seks blev sigtet for at tale i håndholdt mobiltelefon, mens de kørte, og en blev sigtet for at køre på en ulovlig knallert.
Sorø Slagelsevej Kl. 13.20 - 14 36 køretøjer blev kontrolleret – alle have tingene i orden og kørte pænt.

 

Husk, at det er muligt at bestille en færdselskontrol på politiets hjemmeside.

 

 

PÅVIRKEDE TRAFIKANTER

I det seneste døgn har politiet standset en enkelt påvirket bilist:

 

By Vej Tidspunkt Person Sigtet for
Faxe Ladeplads Havnevej Kl. 17.15 58-årig mand fra Faxe Ladeplads Spirituskørsel

 

 

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.
Kilde: Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi