Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi: Seneste nyt fra Faxe Ladeplads - onsdag den 10. marts

Profilbillede
dato

Faxe Ladeplads er i nat nævnt i døgnrapporten fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

På grund af tekniske problemer ser dagens døgnrapport anderledes ud end sædvanligt. Vi håber at være tilbage i sædvanlig form torsdag.

 

LOLLAND: Travl eftermiddag for færdselspolitiet

Tirsdag mellem klokken 14.00 og 20.00 var færdselspolitiet på patrulje i Lolland Kommune.  Tre blev sigtet for at køre på ulovlige knallerter, en for ikke at have spændt sikkerhedsslen, fem for at bruge håndholdt mobiltelefon under kørslen, en for forkert lygteføring og en for kørsel uden førerret. Der blev afsløret påvirkede trafikanter.

 

NYKØBING: 31-årig sigtet for salg af ulovlige stoffer

Efter et tip om, at der muligvis foregik salg af ulovlige stoffer fra en lejlighed i Nykøbing, rykkede politiet tirsdag formiddag ud til stedet. Der blev fundet 33,14 gram hash og en vægt på stedet, og den 31-årige beboer blev anholdt klokken 11.12 og sigtet for salg af euforiserende stoffer. Da han inden for de seneste måneder har været sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer flere gange, fremstilles han formentlig i grundlovsforhør senere onsdag formiddag.

 

SORØ: 28-årig sigtet for spritkørsel efter færdselsuheld

Politiet blev tirsdag klokken 20.15 kaldt til Kalundborgvej i Sorø, hvor en varebil var kørt ind et vejskilt, men var fortsat videre efter uheldet. Imidlertid lækkede bilen nogle væsker, som efterlod et tydeligt spor, og på baggrund af vidneforklaringer kunne politiet derefter finde frem til en 28-årig mand fra Slagelse. Varebilen stod på hans adresse med smadret front. Han virkede spirituspåvirket, og en alkometertest viste da også, han havde en promille, der var højere end det tilladte. Det viste sig, at den 28-årige ikke havde noget kørekort, og han blev derfor anholdt og sigtet for spirituskørsel, for at køre fra et færdselsuheld og for kørsel uden førerret. Lidt senere konstaterede politiet, at den 28-årige ikke havde rådighed over varebilen, og han blev derfor også sigtet for brugstyveri.

 

SORØ: Indbrudstyv udgav sig for at være en anden

I nat klokken 2.15 fik politiet et opkald fra en mand, som fortalte, at der netop havde været indbrud i et hus på Rolighedsvej i Sorø, hvor tyven havde stjålet en pung. Lidt efter ringede anmelderen igen for at fortælle, at han fulgte efter en mand, som formentlig var indbrudstyven. Kort efter kom en politipatrulje til stedet, hvor de traf både anmelderen og den mand, der var mistænkt for indbruddet. Det viste sig at være en 48-årig mand fra Faxe Ladeplads, som i første omgang udgav sig for at være den 17-årige dreng, han netop havde stjålet en pung fra. Det blev dog ret hurtigt gennemskuet, og manden blev anholdt og sigtet for indbrud. Under visitationen fandt politiet noget hash på ham, og derfor fik han også en sigtelse efter lov om euforiserende stoffer. Under afhøringen udgav han sig igen for at være en anden, og da politiet fandt ud af det, fik han tilføjet en sigtelse for falsk anklage.

 

SØLLESTED: To hurtige knallerter

Politiets færdselsfolk standsede i går aftes to knallertkørere, da de kom kørende ad Hovedgaden i Søllested. Begge knallerter viste sig at være ændret, så de kunne køre hurtigere end tilladt. Derfor fik begge knallertkørere – en 17-årig dreng og en 43-årig mand - en sigtelse efter færdselsloven.

 

 

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.
Kilde: Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi