Nyt fra Faxe Ladeplads i politiets døgnrapport

Profilbillede

Faxe Ladeplads er i nat nævnt i døgnrapporten fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

NÆSTVED: Sigtet for brændstoftyveri

Politiet kørte tirsdag morgen til en adresse lidt uden for Næstved, efter at have modtaget en anmeldelse om, at der havde været noget mistænkelig uro ved en parkeret bil. Det viste sig, at der var var placeret en 1.000 liters palletank inde i bilen sammen med en batteridrevet pumpe. Der lugtede fælt af diesel, og ved siden af bilen stod der en påhængsvogn med en mindre dunk, som også lugtede af diesel. I løbet af tirsdagen fik politiet kontakt til bilejeren, en 33-årig mand, som blev afhørt og sigtet for tyveri af diesel fra et endnu ukendt sted.

 

RØDBYHAVN: 58-årig overtrådte indrejseforbud

Ved en indrejsekontrol af en bus, der ankom til Rødbyhavn tirsdag klokken 10.45, traf politiet en 58-årig udenlandsk mand, som viste sig at have et forbud mod at rejse ind i Danmark. Forbuddet gælder frem til august 2027, og derfor blev den 58-årige anholdt og sigtet for overtrædelse af udlændingeloven. Han fremstilles i grundlovsforhør senere onsdag.

 

SLAGELSE: Bil beslaglagt efter kørsel uden førerret

Tirsdag klokken 10.50 standsede politiet en 55-årig mand fra Slagelse, der kom kørende på Grønningen i Slagelse. Den 55-årige havde ikke noget kørekort, og han blev derfor sigtet for kørsel uden førerret, og da det var tredje gang, han blev sigtet for at køre uden kørekort, blev den bil, han kørte i, beslaglagt på stedet.

 

SLAGELSE: 41-årig overfaldet med slag og spark

Politiet fik tirsdag klokken 15.00 en anmeldelse om, at en mand var blevet overfaldet med både slag og spark på en p-plads på Idagårdsvej. Gerningsmanden forsvandt fra stedet efter hændelsen. Det var en 41-årig mand, der fortalte, at han blandt andet var blevet sparket i nakken, så han blev kørt til kontrol på sygehuset i Slagelse. På baggrund af vidneforklaringer fik politiet oplysninger om den bil, gerningsmanden var kørende i, og ejeren af bilen oplyste senere, at det var en 30-årig mand fra lokalområdet, der havde kørt i den. Den 30-årige blev anholdt klokken 18.15 og sigtet for vold. Han blev afhørt på politistationen i Slagelse, inden han blev løsladt igen klokken 18.40. Der er endnu ikke nogen forklaring på, hvad der ligger til grund for overfaldet.

 

NÆSTVED: Politiet fik en fuckfinger

En politipatrulje kørte tirsdag eftermiddag gennem Toldbodgade i Næstved, og synet af en politibil fik en fodgænger til at tilkendegive sin holdning til ordensmagten i form af en udstrakt langfinger. Politibetjentene standsede for at høre til den pågældende, der dog ikke var så interesseret i at tale med politiet, så han nægtede at oplyse navn og fødselsdag. Han modsatte sig anholdelsen, men dog uden effekt, og blev derefter anholdt klokken 16.09 og taget med til politistationen i Næstved. Her blev hans identitet fastlagt. Det var en 47-årig mand fra byen, som blev sigtet for at lægge hindringer i vejen for politiet og for overtrædelse af retsplejeloven. Han blev løsladt igen klokken 17.30.

 

RØDBYHAVN: Tissede på gaden

Tirsdag klokken 21.37 kom en 44-årig udenlandsk mand fra færgen i Rødbyhavn, da tissetrangen tilsyneladende overvældede ham. Han stillede sig op og forrettede sin nødtørft ved landgangen, så politikadetter fra udlændingekontrolafdelingen ikke kunne undgå at se det. Den 44-årige blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen og fik en bøde på 1.000 kroner på stedet.

 

 

 

INDBRUD

Politiet har i det seneste døgn modtaget følgende anmeldelser om indbrud i privat beboelse:

 

By Vej Tidsrum Udbytte
Nakskov Krogen Lørdag midnat – tirsdag midnat Ikke umiddelbart stjålet noget
Skælskør Nyvej Tirsdag klokken 5.40 PC af mærket HP, en iPhone 7 og medicin

 

 

HASTIGHEDSKONTROLLER

Politiet har i det forgangne døgn haft følgende hastighedskontroller:

 

By Vej Tid Type Kontrollerede Fartbilister Tilladt Hurtigste Klip
Fjenneslev Ringstedvej Tirsdag klokken 5.18-9.19 ATK 564 5 60 km/t 79 km/t -
Næstved Præstø Landevej Tirsdag klokken 13.23-17.23 ATK 858 26 50 km/t 75 km/t Et klip
Sorø Slagelsevej Tirsdag klokken 9.38-11.30 ATK 343 - - - -
Tappernøje Korskildevej, Brøderup Tirsdag klokken 18.17-19.50 ATK – bestilt færdselskontrol 8 2 60 km/t 114 km/t Et klip og en betinget frakenelse

 

 

 

FÆRDSELSKONTROLLER

I det seneste døgn har politiet haft følgende færdselskontroller:

 

By Vej Tidspunkt
Rønnede Vordingborgvej Tirsdag klokken 14.40-16.34 En blev sigtet for at køre så hurtigt, at det giver et klip i kørekortet og en for at bruge håndholdt mobil under kørslen
Slagelse Sorøvej Tirsdag klokken 12.30-14.30 To blev sigtet for at bruge håndholdt mobil under kørslen, en for ikke at have spændt sikkerhedsselen, og der blev afsløret en narkobilist
Stokkemarke Vestre Landevej Tirsdag klokken 6.55-7.32 Ingen sager

 

Husk, at det er muligt at bestille en færdselskontrol på politiets hjemmeside.

 

 

 

PÅVIRKEDE TRAFIKANTER

I det seneste døgn har politiet standset følgende påvirkede trafikanter:

 

By Vej Tidspunkt Person Sigtet for
Faxe Ladeplads Dyrehavevej Tirsdag klokken 15.52 40-årig mand fra Faxe Ladeplads Narko- og spirituskørsel og kørsel i frakendelsestiden
Næstved Industrivangen Tirsdag klokken 13.51 22-årig mand fra Næstved Narkokørsel
Næstved Vordingborgvej Tirsdag klokken 20.49 46-årig mand fra Næstved Spirituskørsel
Rødbyhavn Indrejsefeltet Onsdag klokken 5.59 44-årig udenlandsk mand Spirituskørsel
Slagelse Holbækvej Tirsdag klokken 14.15 32-årig mand fra Slagelse Narkokørsel

 

 

 

 

 

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.
Kilde: Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi
Mød redaktionen
Profilbillede
Linnéa Funk lf@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Michael Juul Sørensen mj@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Mattias Sundroos ms@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Martin Johannes Madsen mjm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Emilie Bjergegaard eb@vores-mediehus.dk
Flere artikler