Nyt fra Faxe Ladeplads i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Faxe Ladeplads er i nat nævnt i døgnrapporten fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

 

HASLEV: Is faldt af lastbil

Politiet fik i går klokken 8.26 en anmeldelse fra en mand der kørte på Sydmotorvejen ved Haslev. Han fortalte, at der kørte en lastbil med sættevogn, som under kørslen tabte isflager ned på de biler, der kørte bagved. En patrulje fik lidt efter fundet frem til lastbilen, som blev standset. Føreren blev bedt om at rense lastbilen for is, og kunne herefter køre videre med en sigtelse efter færdselsloven.  

 

NYKØBING F.: Fire sigtet for butikstyveri

I går klokken 14.35 blev personalet i et supermarked på Nordensvej i Nykøbing F. opmærksomme på, at en gruppe på to kvinder og to mænd var listet ud af butikken med varer, de ikke havde betalt for. Personalet nåede at se registreringsnummeret på gruppens bil, og en times tid senere havde en politipatrulje fundet frem til køretøjet. I bilen sad de fire personer, der alle blev anholdt og sigtet for butikstyveri.

 

NÆSTVED: 30-årig blev sigtet for salg af stoffer

Efter et tip foretog politiet tirsdag eftermiddag en ransagning af en lejlighed i Næstved. Hos den 30-årige beboer fandt politibetjentene 101 gram hash, og da den 30-årige flere gange tidligere var blevet sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer, blev han anholdt klokken 15.50 og sigtet for salg af ulovlige stoffer. Han fremstilles senere i dag i grundlovsforhør ved retten i Næstved.

 

NÆSTVED: I Netto med sværd

Politiet fik tirsdag klokken 16.41 en anmeldelse om, at der gik en mand i Netto på Kvægtorvet, og at han havde et sværd med i en skede på ryggen. Betjentene fandt frem til en 17-årig mand fra Næstved, og på ryggen havde han et sværd på 46 cms længde, og han havde to mindre kasteknive på 6,5 cm med sig. De ulovlige våben blev beslaglagt, og den 17-årige blev sigtet for overtrædelse af knivloven.

 

NAKSKOV: 23-årig mand varetægtsfængslet for salg af stoffer

En 23-årig mand fra Nakskov blev tirsdag fremstillet i grundlovsforhør ved retten i Nykøbing F. sigtet bl.a. for salg af narko, efter at en politipatrulje standsede ham, da han kom kørende i bil i Nakskov. Det viste sig, at han var i besiddelse af en del amfetamin og flere andre ting, der indikerede at han solgte narko. Han blev anholdt tirsdag eftermiddag og ved retsmødet blev han varetægtsfængslet frem til den 25. februar.

 

 

 

INDBRUD

Politiet har i det seneste døgn ikke modtaget anmeldelser om indbrud i privat beboelse.

 

 

HASTIGHEDSKONTROLLER

Politiet har i det forgangne døgn haft følgende hastighedskontroller:

 

By Vej Tid Type Kontrollerede Fartbilister Tilladt Hurtigste Klip
Karise Kildevej Tirsdag klokken 10.01-13.20 ATK 216 17 50 km/t 69 km/t Et klip
Næstved Havnegade Tirsdag klokken 17.41-20.00 ATK 756 24 50 km/t 68 km/t -
Næstved Ringstedgade Tirsdag klokken 13.46-17.00 ATK 1199 96 50 km/t 82 km/t Fem klip
Vordingborg Københavnsvej Tirsdag klokken 7.20-8.53 ATK 243 15 50 km/t 71 km/t To klip

 

 

 

FÆRDSELSKONTROLLER

I det seneste døgn har politiet haft følgende færdselskontroller:

 

By Vej Tidspunkt
Faxe Ladeplads Strandvejen Tirsdag klokken 11.15-11.45 Ingen sager
Korsør Motalavej Tirsdag klokken 9.30-11.30 En blev sigtet for at køre uden styrthjelm, en for at bruge håndholdt mobil under kørslen, en for at køre uden sikkerhedssele, og der blev afsløret en narkobilist, som kørte uden kørekort og med to nedslidte fordæk
Slagelse Kierulffsvej Tirsdag klokken 11.35-13.50 En blev sigtet for ikke at have spændt sit barn forsvarligt fast

Husk, at det er muligt at bestille en færdselskontrol på politiets hjemmeside.

 

 

PÅVIRKEDE TRAFIKANTER

I det seneste døgn har politiet standset følgende påvirkede trafikanter:

 

By Vej Tidspunkt Person Sigtet for
Korsør Halsskovvej Tirsdag klokken 11.27 33-årig mand fra Korsør Narkokørsel
Maribo Refshale Byvej Tirsdag klokken 20.36 47-årig mand fra Sakskøbing Spiritus- og narkokørsel og kørsel uden førerret. Ejeren af bilen blev sigtet for at have overladt den til en person uden kørekort
Næstved Havnegade Tirsdag klokken 17.10 35-årig mand fra Næstved Narkokørsel

 

 

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.
Kilde: Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi