Døgnrapport

Profilbillede
dato

Faxe Ladeplads er i nat nævnt i døgnrapporten fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

 

RØDBY: To tyve gemte sig

Klokken 02.09 forsøgte to tyve at stjæle en lift fra en landejendom, men blev forstyrret af ejeren, så de flygtede fra stedet. Politiets hundepatrulje blev tilkaldt og skarpe politihunde var tilsyneladende nok til, at de to tyve tabte modet. En 32-årig kvinde og en 26-årig mand gav sig til kende og blev begge anholdt og sigtet for forsøg på tyveri. Der blev desuden fundet 4,5 gram amfetamin og en foldekniv i bilen, som den 26-årige erkendte, var hans. Derfor blev han desuden sigtet for at overtræde loven om euforiserende stoffer og knivloven. Der kom en sigtelse mere til – for overtrædelse af registreringsbekendtgørelsen - fordi der var sat udenlandske prøveplader på bilen.

 

NÆSTVED: Kørte narkokørsel med kød i bagagerummet

Klokken 17.49 blev en bil standset i Næstved, og da føreren, en 48-årig mand fra Næstved, blev narkometertestet, viste det sig, at han havde kokain i blodet. Han blev derfor sigtet for narkokørsel. I bilens bagagerum fandt politiet efterfølgende en stor mængde kød til en værdi af adskillige tusinde kroner, samt flere kasser slik, chokoladebarer og chips. Det var alt sammen varer, som den 48-årige ikke kunne – eller ville – forklare, hvor stammede fra. Politiet er i øjeblikket ved at undersøge, om varerne er stjålet.

 

SLAGELSE: Brand efter arbejde med ukrudtsbrænder

En 35-årig mand fra Vemmelev er sigtet for at overtræde brandlovgivningen, efter han i går arbejdede med en ukrudtsbrænder ved en firelænget gård. Klokken 17.10 indløb meldingen om branden, der udviklede sig meget kraftigt og spredte sig til to af længerne på gården. Branden blev dog slukket af brandvæsnet.

 

RØDBY: Kørte galt med narko i bilen

Klokken 21.13 mistede en bilist herredømmet over sin bil, kørte hen over en græsplæne og ramte en port til en lade på Kristianssædevej. Der skete betydelig materiel skade på både porten og bilen, men ingen personskade. Efter sammenstødet flygtede både føreren og en passager. En halv time senere fandt politiets hundepatrulje en 26-årig mand, der havde været passager i bilen. I forbindelse med politiets undersøgelse af bilen fandt de to poser amfetamin i bilen, og som følge heraf blev manden sigtet for overtrædelse af loven om euforiserende stoffer. Den formodede fører af bilen, en 45-årig mand er pt. ikke fundet, men politiet kender hans identitet.

 

NÆSTVED: To voldsmænd anholdt i taxi

To mænd på 29 år, begge fra Hvidovre, overfaldt tilsyneladende helt umotiveret tre gæster på et værtshus i Næstved med knytnæveslag klokken 23.15. Efter overfaldet blev mændene smidt ud af restauranten og forsøgte herefter at tiltvinge sig adgang til stedet igen – uden held. Herefter tog de en taxa væk fra stedet, men i mellemtiden var politiets patrulje kommet til – som standsede taxaen og anholdt mændene, der begge blev sigtet for vold. De har desuden begge fået forbud mod at komme på værtshuset igen.

 

RØDBYHAVN: 54-årig udlænding trodsede indrejseforbud

Klokken 12.30 rejste en 54-årig udenlandsk mand ind i landet via Rødbyhavn - ombord på en udenlandsk bus.  Manden har indrejseforbud i Danmark, og han blev derfor anholdt og sigtet for at overtræde udlændingeloven. Den 54-årige bliver fremstillet i grundlovsforhør i dag ved retten i Nykøbing Falster med krav om varetægtsfængsling.

 

INDBRUD

Politiet har i det seneste døgn modtaget en enkelt anmeldelse om indbrud i privat beboelse:

 

By Vej Tidsrum Udbytte
Næstved Mejerivej 7.20-12.23 Smykker

 

 

 

HASTIGHEDSKONTROLLER

Politiet har i det forgangne døgn haft følgende hastighedskontroller:

 

By Vej Tid Type Kontrollerede Fartbilister Tilladt Hurtigste Klip
Næstved Østre Ringvej 5.56-8.41 ATK 478 1 60 73  
Rødby Sydmotorvejen 7.49-10.49 ATK 1078 36 110 147  
Præstø Rækkendevej 10.31-11.31 Bestilt ATK 6 0 50    
Nakskov Perlestikkervej 12.21-14.21 ATK 343 0      
Nykøbing Falster Stubbekøbingvej 18.57-01.00 Bestilt ATK 217 32 60 124

6 klip

1 betinget frakendelse

 

 

 

FÆRDSELSKONTROLLER

I det seneste døgn har politiet haft følgende færdselskontroller:

 

By Vej Tidspunkt
Harpelunde Spodsbjergvej 08.20-09.20 Ingen sager
Stokkemarke Højrebyvej 9.58-10.30 1 bil standset – bøde for manglende forsikring og manglende registrering
Nakskov Nakskov centrum 10.15-11.15 Ingen sager
Nakskov Spodsbjergvej 11.57-12.29 Ingen sager
Faxe Ladeplads Strandvejen 16.07-16.40 Ingen sager
Rønnede Vordingborgvej 16.54-17.22 1 klip for hastighed

 

Husk, at det er muligt at bestille en færdselskontrol på politiets hjemmeside.

 

 

 

PÅVIRKEDE TRAFIKANTER

I det seneste døgn har politiet standset følgende påvirkede trafikanter:

 

By Vej Tidspunkt Person Sigtet for
Lundby Næstvedvej 08.50 43-årig mand Narkokørsel
Næstved Ringstedgade 17.49 47-årig mand Narkokørsel

 

 

 

 

 

Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.
Kilde: Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi