Pædagog til solisttilbud for borgere med særlige behov og udviklingsforstyrrelser

Profilbillede
dato

Motiveres du af at blive fagligt udfordret? Og brænder du for at fremme udviklingen og trivslen for mennesker med særlige behov? Så er du havnet det rette sted. Vi leder efter dig, der vil være med ved opstarten af vores nye solisttilbud.

Solisttilbuddene HabitusHuset Hylledevej og Gyvelvej, åbner snart, derfor søger vi nye kollegaer!

Vi er på udkig efter dedikerede kolleger, der er i stand til at navigere i forskellige situationer og skabe meningsfulde dage med vores borgere. Vores målgruppe er borgere med gennemgribende udviklingsforstyrrelser, herunder autismespektrum forstyrrelser, medfødt hjerneskade, udviklingshæmning, udadreagerende adfærd og tilgrænsende tilstande. Vores borgere kræver derfor tæt og omfattende støtte i dagligdagen.

Som medarbejder tilbyder vi dig faglige, spændende udfordringer. Herunder udarbejdelse af pædagogiske udviklingsplaner, der sikrer struktur, forudsigelighed og ikke mindst udviklingsmål for borgeren. Dette fungerer ligeledes som et pædagogisk redskab, der sikrer en ensartet tilgang til opgaven for hele teamet omkring borgeren.

Mere end blot et arbejde

Som pædagog hos os, bliver du tilknyttet et fast team, hvor I på Gyvelvej arbejder med en 2:1 normering og på Hylledevej arbejder med hhv. 2:1 og 1:1-normering omkring borgeren. Her får du mulighed for at fordybe dig i arbejdet med borgeren og arbejde målrettet med de pædagogiske strategier.

Målet med vores arbejde er altid at minimere udfordrende adfærd og øge livskvaliteten hos den enkelte. Vi tror på, at stressminimering og tydelig ensartet struktur skaber ro og trivsel hos vores borgere.

Om os på Hylledevej og Gyvelvej

Vores solisttilbud er ombygget i 2023 og ligger i smukke omgivelser i udkanten af Rønnede og Haslev. De er placeret i mindre byer med landlige omgivelser omringet af marker og nærliggende skovområder. Der er både indkøbsmuligheder og et hyggeligt bymiljø.

Rammerne for solisttilbuddene er alle tilpasset for at tilgodese borgere inden for vores målgruppe. Hver borger har sin egen lejlighed med opholdsstue, soveværelse, bad og toilet samt køkken. Lejlighederne har desuden egen have med rig mulighed for forskellige aktiviteter.

Vi søger dig, der

 • Har en pædagogisk eller sundhedsfaglig uddannelse
 • Har erfaring med udadrettet og selvskadende adfærd
 • Er fagligt nysgerrig og rummelig i din tilgang til andre mennesker
 • Har et roligt kropssprog
 • Er reflekterende over egen og kollegers praksis og kan give konstruktiv feedback
 • Bidrager til et godt kollegialt fællesskab – både socialt og fagligt
 • Har kørekort B

Vi er en arbejdsplads, hvor

 • Der er fokus på faglighed og udvikling, bl.a. gennem videreuddannelse af vores medarbejdere
 • Vi arbejder efter faste dagsstrukturer, men alligevel er to dage aldrig ens
 • Der er en nærværende ledelse, som er en god sparringpartner i det daglige
 • Vi er stolte af vores høje arbejdsglæde og gode kollegiale fællesskab med engagerede og professionelle kolleger
 • Vi arbejder efter et fast årshjul med møder hver 14. dag, hvor hvert team kan arbejde dedikeret med udviklingsplaner og pædagogiske mål
 • Overenskomst mellem SL og Dansk Erhverv

Information og ansøgning

Der er tale om en fuldtidsstilling, og dine indmøder er typisk af 14 timers varighed eller indmøder med rådighed (sovende). Der er mulighed for overnatning, hvis du skal arbejde to dage i træk.

Dit arbejdsplans-rul planlægges i samarbejde med teamet og vores administrative medarbejder. Der vil forekomme arbejde i weekender og på helligdage.

Der vil blive indkaldt til samtale løbende, og opstart vil være efter aftale. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte botilbudsleder Mark Sauer på tlf. 2584 4213.

Du sender din ansøgning til os via linket. Der vil blive indhentet straffeattest i forbindelse med ansættelsen.

Ønsker du at blive klogere på HabitusHuset Sølyst og vores pædagogiske tilgange, kan du læse mere på vores hjemmeside: https://soelyst.habitushuset.dk/ 

Vi glæder os til at byde dig velkommen!

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Faxe Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

HabitusHuset Sølyst ApS, Klintevej 29, 4654 Faxe Ladeplads

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 21-07-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6062139

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet