Medarbejder i Børnehaven på Mælkevejen

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vi søger en kollega, der brænder for arbejdet med børnehavebørn og som er nysgerrig på, at bruge specialpædagogiske værktøjer i sin dagligdag.

Mælkevejen er en integreret institution, der sammen med resten af Faxe kommune arbejder Nest inspireret. Vi mener at alle børn har krav et tilbud i almenmiljøet, derfor huse vi børn med forskellige behov, og vores pædagogik bærer præg heraf.

Mælkevejen består af 3 vuggestuegrupper, 4-5 børnehave grupper. Vores institution har åben fra kl. 6.06 – 17, fredag til kl. 16.00.

Vi arbejder i teams, som i høj grad har fokus på medindflydelse, der skaber engagement og ansvarsfølelse. Vi er et hus med gode fysiske muligheder og kvadratmeter både inde og udendørs som ligger naturskønt.

I Børnehuset Mælkevejen har det, at være barn værdi i sig selv. Børnene skal have mulighed for, at kunne mestre det der ligger inden for deres egen udviklingszone, samt støttes og guides af nærværende voksne i det der ligger udenfor. Alle børn har brug for, at være en del af et fællesskab. Vi har fokus på det enkelte barns deltagelsmuligheder i både små og store læringsrige og udviklende børnefælleskaber. Alle børn har ret til kvalificeret pædagogik, og børn er afhængige af voksne der tør tage ansvar for deres udvikling og læring. Derfor sikrer de professionelle i børnehuset Mælkevejen at skabe udviklende læringsmiljøer igennem hele dagen.

I vores børnehus sikrer vi kvalitet i børnehøjde ved de voksne indgår i et forpligtende arbejdsfællesskab, hvor tillid og samarbejde er nogle af vores kerneværdier.

Vi ser en stor værdi i at samarbejde, da det skaber arbejdsglæde og pædagogisk kvalitet. Vi er et hus der løfter i flok, det betyder at hver enkelt medarbejder er en hold spiller og bidrager derved til fællesskabet og vores kerneopgave. Vi har blik for vores forskellige kompetencer og bruger dem på kryds og tværs af huset. Vi forpligter os til at overholde de aftaler der indgås på møder og i dagligdagen.

Vi har nemlig tillid til at vores kollegaer og leder handler ud fra bedste evne og ud fra den bedste intention. Man skal turde stille sig undrende og spørgende overfor hinandens praksis, da vi ved at refleksion udvikler arbejdsfællesskabet såvel som vores faglige praksis. Dette forventes der at man gør på en ordentlig måde med respekt og ydmyghed.

Hvis du, ligesom os, brænder for at skabe udvikling og trivsel i børnehøjde, ved at indgå i et forpligtende arbejdsfællesskab. Så er det lige dig vi mangler.

Stillingen er 37 timer ugentligt.

Vi glæder os til at læse din ansøgning.

Ansættelsesprocedure: Stillingerne ønskes 1/12 eller snarest muligt. Samtaler afholdes løbende.  Yderligere information, kontakt dagtilbudsleder, Louise Lund på tlf. 26133872. Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst og stillingerne er på fuld tid. 

Faxe Kommune ligger syd for hovedstadsområdet – under en times kørsel fra København, med gode offentlige transportmuligheder og motorvejsforbindelse. Kommunen er rig på fantastiske naturoplevelser, historiske godser og herregårde og et aktivt erhvervs- og foreningsliv. Vi er cirka 36.000 borgere og 2.600 fastansatte medarbejdere, samt cirka 1.000 andre

Børneattest og straffeattest indhentes inden ansættelse.

 


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=ecbc3c51)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Faxe Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Faxe Kommune, Postvej, 4654 Faxe Ladeplads

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 14-12-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5939711

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet