Dansklærer med stort D søges til vores dejlige skole i Faxe Ladeplads.

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Har du styr på din relationskompetence og kan du genkende dig selv og dit børnesyn i følgende sætning – Børn gør det godt når de kan, ikke når de vil, så er du den rigtige person til at søge denne spændende stilling som indskolingslærer med ansvar for dansk og klasselæreropgaven på vores dejlige skole. 

Er du uddannet lærer og brænder du for at undervise i indskolingen i den danske folkeskole, så er det dig vi søger til en fast stilling på 37 timer. Stillingen er som indskolingslærer med særligt ansvar for at varetage dansk, engelsk, kristendom og klaselæreropgaver i vores 1. og 3. klasse.

Du kommer til at arbejde tæt sammen med årgangsteamet og børnehaveklasselederen, samt resten af indskolingens personalegruppe, børnenes forældre og nærmeste leder.

Du skal være godt groundet i din pædagogiske tilgang, have en stærk relationskompetence og være åben for at se hele vejen rundt om barnet/eleven, også når tingene bliver svære.  Det vil være et ekstra plus for dig, hvis du allerede har erfaring med læse og skriftsproglig udvikling for indskolingselever.

Arbejdstiden vil være placeret i skoletiden i tidsrummet 08.00 – 17.00. I Faxe Kommune arbejder vi hele tiden med at sikre dig gode forhold. Hvis du fx er helt nyuddannet tilbyder vi mentorordning, ekstra forberedelse og nedsat timetal.

På Hylleholt Skole arbejder vi med afsæt i et fælles pædagogisk grundlag for at sikre alle børns plads i fællesskabet med fokus på klasserumsledelse, relationsdannelse og en høj grad af didaktik.
 

Vi forventer at du:

 • Er uddannet lærer og er faglig velfunderet
 • Ser en stor værdi i fællesskabet som rammen om individet
 • I dagligdagen kan bidrage med at understøtte børnenes trivsel, læring, udvikling og dannelse
 • Har gode samarbejdskompetencer
 • Kan give vejledning og sparring til kollegaerne og forældre i forhold til pædagogisk praksis
 • Er god til at udtrykke din faglige holdning via anerkendende og tillidsfuld kommunikation
 • Har en god skriftlighed og kan arbejde med beskrivelse af mål- og handleplaner
 • Er åben og imødekommende overfor børn, forældre og kollegaer
 • Kommer på besøg inden du sender din ansøgning

Vi kan tilbyde:

En skole med knap 270 elever og 35 dedikerede medarbejdere, fordelt på både skole og SFO. Du får mu­lighed for at præge den fælles pædagogiske retning for professionelle læringsfællesskaber på Hylleholt Skole.
Vores skole bygger på værdierne faglighed, fællesskab og ordentlighed. Du bliver ansat i en kom­mune, der arbejder dedikeret med strategien Børn i Fællesskaber. Vi arbejder målrettet med Louise Klinges relationskompetence begreb og evnen til at skabe god klasserumsledelse.

Derudover får du:

 • En mangfoldig og kompetent gruppe kollegaer, der også har vilje til at lade sig inspirere, enga­gere og udvikle fælles retning
 • Indflydelse på nye processer og egen hverdag
 • En initiativrig og rummelig børnegruppe.
 • En forældregruppe, der bakker op om skolen.
 • En velrenommeret skole med et højt fagligt niveau og en god læringskultur.
 • Hylleholt Skole er beliggende i Faxe Ladeplads midt i skøn natur omgivet af skov og strand

 Du er velkommen til at kontakte os for yderligere information. Kontakt afdelingsleder Rikke Kruse Jørgensen på tlf. 30481246

Løn- og ansættelsesvilkår:

Du ansættes i henhold til overenskomsten mellem KL og DLF. Din løn aftales i forhold til stillingens funktioner og dine kvalifikationer.

Vi gør opmærksom på, at vi indhenter børneattest ved ansættelse i Faxe Kommune.  Ligeledes indhenter vi referencer fra tidligere arbejdsplads.

Ansøgning:

Skal vi være din nye arbejdsplads, så skal vi have din ansøgning senest onsdag den 21.04.2024 Sammen med din ansøgning skal du også sende os dit uddannelsesbevis, CV og kopi af relevante bilag. Derudover ønsker vi at du kommer og besøger os. Besøg aftales med afdelingsleder Rikke Kruse Jørgensen på 30481246

Vi afholder ansættelsessamtaler onsdag d. 24.04.2024 fra kl.15.30

 Stillingen ønskes besat hurtigst muligt eller senest. 1/8 2024

 Faxe Kommune ligger syd for hovedstadsområdet – med gode transportmuligheder til og fra København med kollektiv trafik eller motorvej. Faxe er rig på fantastiske naturoplevelser, historiske godser og herregårde og et aktivt erhvervs- og foreningsliv, som vores cirka 36.500 borgere har glæde af. Som arbejdsplads satser vi ambitiøst på udvikling af vores kultur. Vi kalder det Faxe i Fællesskab. Her har vi fokus på fællesskaber, samskabelse og innovation som naturlige ingredienser i vores samarbejde på alle niveauer – for og med borgerne i kommunen. (www.faxeifaellesskab.dk).


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=f4544c06)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Faxe Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Faxe Kommune, Dannebrogsvej, 4654 Faxe Ladeplads

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 03-04-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6004139

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet