Daglig leder søges til pædagogisk botilbud i Faxe Ladeplads

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Er det arbejdet med kerneopgaven og personaleledelsen, der motiverer dig i dit lederskab? Er etik et nøgleord for dig? Ønsker du samtidig at arbejde med højt fagligt og engageret personale i en tilgang, som tager udgangspunkt i den enkelte borgers forudsætninger? Så er du heldig, at vi netop søger en daglig leder, som skal være med til at sikre, at vi fortsat er tæt på den pædagogiske praksis i hverdagen.

Vi brænder for at maksimere livskvaliteten og minimere mængden af problemskabende adfærd for vores borgere. Skal du være med?

Rollen som daglig leder

Vi søger en daglig leder til at støtte op om den komplekse pædagogiske opgave. Dette fordrer, at du har lyst til at lære vores borgere og deres hverdag at kende. Du vil være en rolig støtte og samarbejdspartner for medarbejderne i de mange opgaver og beslutninger, der knytter sig til deres professionelle hverdag. Hvis du selv har erfaring med vores målgruppe i praksis, vil det være en stor fordel.

Medarbejderne skal have fornemmelsen af, at du gennem refleksion, nysgerrighed og ro, tillidsfuldt videregiver ejerskabet for opgaven samtidig med, at du sætter en retning.

Habitus er i gang med en stor kulturel forandring og har fået større fokus på et fagligt dialogisk fællesskab, hvor vi er optaget af at udvikle faglige relationer, der kan tåle, at vi stiller spørgsmål til hinandens praksis. Vi tror på, at det er vejen til at højne livskvaliteten hos vores borgere og ikke mindst mindske risikoen for forråelse.

Vi forventer, at du som daglig leder har modet og lysten til at fortsætte og videreudvikle på de allerede gode forandringer, der er i gang. Der er højt til loftet, og vi har sammen med lokalt SU mange idéer til, hvordan vi kan blive endnu bedre; både i ledelsesteamet og i de enkelte teams.

Dit ledelsesrum vil være det pædagogiske felt med ansvar for personaleledelse af det pædagogiske personale.

Opgaverne er derudover, at:

 • Sikre godt samarbejde med vores vigtigste samarbejdspartnere bl.a. kommuner, tilsyn og pårørende.
 • Sikre at der følges op på udviklingspunkter sat af de forskellige tilsyn, vi er underlagt - i særdeleshed Socialtilsynet og Styrelsen for Patientsikkerhed.
 • Have bagvagttelefon ca. hver 4. uge.

Vi ønsker af dig, at du:

 • Har erfaring med og brænder for personaleledelse.
 • Har ledelseserfaring og gerne en uddannelse i ledelse, evt. en diplomuddannelse i ledelse, eller er villig til at påbegynde en lederuddannelse.
 • Besidder en relevant autismefaglig værktøjskasse (fx autismepilot, KRAP, neuropsykologi, TEACH, miljøterapi).
 • Har et roligt nervesystem og kan håndtere et hus og solisttilbud, hvor der kan være høj arousal.
 • Er stærk i faglig dokumentation – både flair for det tekniske og stærk i skriftlig formulering.
 • Er god til vedligeholdelse af drift og aftaler.
 • Har lyst til at arbejde i en innovativ organisation, som også byder på uddannelse, møder og sparring med organisationsperspektiv uden for egen matrikel.
 • Er indstillet på, at det at være leder på botilbud indebærer, at du også er til rådighed uden for almen arbejdstid.
 • Gerne har erfaring med systemerne Planner4You og Emply

Om os i HabitusHuset Sølyst

HabitusHuset Sølyst er hjem for 10 borgere samt 3 solisttilbud i området omkring Rønnede og Haslev. Vi er placeret dejligt naturskønt med udsigt over Faxe bugt. Borgerne, der bor i vores huse, har alle gennemgribende udviklingsforstyrrelser inden for autismespektret, mental retardering i middel eller svær grad, samt problemskabende adfærd. Flere har også psykiatriske overbygninger såsom ADHD, OCD, angst og psykoser. Vi beskæftiger os dermed med en bred målgruppe, som alle har behov for individuelle tilgange og hensyn.

Alle borgere har eget, skræddersyet team omkring sig. Gennem sparring fra ledelse, kollegaer og gennem supervision, specialiserer medarbejderne sig i at kompensere og støtte hensigtsmæssigt op om de individuelle forudsætninger, borgeren har. Vi er vedholdende i at finde den metode, der passer bedst til den enkelte borger, da det er borgerne og ikke de pædagogiske metoder, der er unikke.

Ledelsesteamet består, ud over den vakante stilling, af en botilbudsleder og en administrativ leder. Vi er et stærkt team, der er gode til at spille hinanden gode, sige tingene som de er og samtidig nyde et godt grin. Sammen er vi fleksible og hjælpsomme, når opgaverne til tider hober sig op – og den egenskab vægter vi højt.

Fokus på faglighed og en god arbejdsplads

Vi arbejder ud fra principperne i low arousal og visualiseret struktureret pædagogik. Vi tror på, at stressminimering og tydelig ensartet struktur skaber ro og trivsel hos borgere med bl.a. autismespektrum-forstyrrelser. Som nævnt er vores mål altid at maksimere livskvaliteten og minimere mængden af problemskabende adfærd for vores borgere. For at opnå dette, kræver vi mange forskellige egenskaber hos vores medarbejdere og en solid faglig værktøjskasse fra vores ledelsesteam, som kan bringes i spil og give nye perspektiver i dagligdagen.

For den pædagogiske medarbejder er det vigtigt, at den relationelle tilknytning til borgerne er tryg og positivt erfaringsbaseret. Det kræver for dig som leder, at der er fokus på low arousal og ikke mindst evnen til at mentalisere.

Vi prioriterer debriefing og faglig opfølgning højt. I Habitus arbejder vi struktureret med udviklingsplaner i et årshjul med personalemøder hver 2. uge, hvor fokus er på faglighed, trivsel og udvikling.

Ansøgning

Der vil blive indkaldt til samtaler løbende, og vi ønsker opstart hurtigst muligt. Dog er det vigtigste, at vi finder den helt rette kollega til vores ledelsesteam.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte botilbudsleder Mark Sauer på tlf. 2584 4213.

Vi glæder os til at byde dig velkommen!

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Faxe Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

HabitusHuset Sølyst ApS, Klintevej 29, 4654 Faxe Ladeplads

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 05-03-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6006177

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet